Pasiūlymai
.
…. Puslapis koreguojamas …
.
.
.
.
Dėl meniu Velykoms 2025m. kreiptis: uzsakymai @ kavinekregzdute.lt
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Maistas Jūsų Velykų stalui!
Velykiniai patiekalai Kaune!
„Velykų Daina”; Velykinė Pynė; „Boba” su maskarponės kremu; Meduolis-„Zuikis”; Šimtalapiai; „Kankorėžiai“; Vyniotiniai ir Paštetai bei kiti patiekalai Jūsų Velykiniam stalui!
Tortų; Pyragų ir kt. saldumynų pasiūlymas
Tortai Velykoms
• „Anakardis” (anakardžių rieš,, graikiniai rieš., klevų sir., agavos sir., datulės, šokoladinė kakava );
• „Red Velvet” (raudonas biskvitas, mangų kremas);
• Filadelfija (Trapus trupininis pagrindas, filadelfijos sūris, avietės);
• Mozartas (riešutinis morengas, grietinėlės „advokato“ kremas, trys sluoksniai balto biskvito);
• „Retro” (dviejų tortų derinys: Napoleonas + Jogurtinis);
• „Sopranas” (2 balti biskvitai, kavos sirupas, kakavos glese kremas);
• „Karališkas”(šokolad. biskv.; glese kremas; razinos mirkytos rome; lazdynų ir graik. riešutai; su alk.);
• Napoleonas (sluoksniuotos tešlos lakštai,plik. krem. su citrina,spanguolės,(pagal pageidavimą) );
• Maskarponė (tamsūs ir šviesūs biskvitai; Maskarponės sūris);
• Jogurtinis (biskvitas šv,+tams, jogurtas plaktas,persikų džemas, vaisiai,uogos);
• Medutis (lakštai su natūraliu medumi,grietinė su citrinomis, žele gabaliukais);
• Morenginis (aguoninis biskvitas,morengai.Kremui-sviestas,rududu, kava, brendis);
• „Jaunystė” (Vafliai pertepti Glese kremu);
• Riešutinis-karamelinis (sausas/ Graikiniai , lazdyno, žemės riešutai, karamelė), kg
• „Velykų Daina” (Graikiniai ,lazdyno,žemės riešutai, karamelė)
Kreminiai pyragai :
• Maskarponės;
• Medutis;
• Morenginis;
• „Karališkas”;
• Jogurtinis-vaisinis, Filadelfija su avietėmis;
• Tropikano su džiov. vaisiais;
• Vyniotiniai įv.;
• Varškės-migdolų pyragas.;
• Pyragėliai įv.(maskarponės, jogurtiniai 75 g).;
• Vėlykinė Riestė su ag. ir džiov. vaisiais.;
• Aguonų vyn.su džiov. vaisiais.;
• „Žaliosios arbatos” vyniotinis (Biskvitas žaliosios arbatos; Filadelfijos sūrio kremas, vyšnių įd.).;
• „Chala” pynė su aguonomis, 500g.;
• Naminis pyragas „Ragaišis”, kg.;
• Morkų „Boba“ su maskarponės kremu, kg.;
• „Grybukai“ meduolinės tešlos, Vėlykiniai „Zuikiai“ (meduolinė tešla), kg.;
• Sluoksniuotos tešlos „Skarelės” (vyšnių; persikų arba obuolių) kg.;
• „Rytietiški“ sausainiai su vyšnių įdaru, kg.;
• „Rytietiški“ saus. su riešutų-karemeliniu įd., kg.;
• „Šimtalapiai“, kg.;
• „Kankorėžiai“ su plikytu kremu, vnt;
Įvairūs patiekalai/Kulinarija:
• Karališkos krevetės su azijietiškais siūlais (keptos), kg.;
• Karališkos krevetės filo tešloje,mango padaže, taurėse 1 vnt.;
• Karpis keptas gabaliukais (lazdelėmis be kaulų), kg.;
• Karpis farširuotas visas 1,5-4 kg.;
• Žuvies „lazdelės” (tešloje; su migdolais; su sezamu);
• Žuvies natūralus vyniotinis su žolelėmis, kg.;
• Silkė su garnyrais: (Meks., pad., morkų-saulėgr., porų-ob., ir kt.), kg.;
• Silkė „Totoriškai” (užkandėlės), vnt.;
• Silkė „Patale”,kg.;
• Kiaul. Sprandinė su kadagio uogomis ,kg.;
• Kiaul. sprandinė su raugerškio uogomis, kg.;
• Kiaul.sprandinė su džiovintais vaisiais, kg.;
• Kiaulienos kulniukų (karkos) vyniotinis, kg.;
• Jautienos liežuvis virtas, kg.;
• Kalakutienos – kapario uogos suktinukas (55gr.), vnt.;
• Kalakuto kumpio vyniotinis su citrusiniais vaisiais, kg.;
• Keptas kalakuto kumpis, prismaigstytas raugerškio uogų, su š. r. šonine .;
• Kalakauto kepenėlių Terinas, kg.;
• Paštetas (veršienos-vištienos kepenėlių), kg.;
• Įdaryta višta (džiov. vaisiais, natūr.) arba įdarytos šlaunelės, kg.;
• Paštetu ir vaisiais kimšta višta.;
• Vištienos vyniotiniai: (su džiov.spanguolėmis; razinomis; natūralūs.), kg.;
• Višta „Amerikietiškai” kepta gabalėliais, blauzdelėmis, Panko džiuvėsėliuose; kg;
• Vištienos filė lazdelės su „Japoniškais siūlais”, kg.;
Užkandėlės/Vienkąsniai:
•Rolls-Tortilijos vienakąsniai (su lašiša, daržov.; su kalakutienos-dž.spanguolių įd.).;
•Rolls-Tortilijos vienkąsniai (su kumpio; grill daržov.;džiov.slyvų, sūrio, saulėgrąžų įdaru), kg.;
•Eklerai su (skumbrės; krabų lazdelių arba su kumpio įdaru), kg.;
•Įdarytos slyvos kietsūriu (vėrinukai mini), kg.;
•Vynuogių lapų “Balandėliai” su aštria jautiena, kg.;
•Baklažanų balandėliai su kaparėliais (daržovių įd., arba aštrios jautienos), kg.;
•Valovanai su lašiša, vnt.;
•„Filo“ tešlos vokeliai su voveraičių įdaru, kg .;
• Kt. įvairūs sumuštinukai vienakąsniai ir užkandėlės (pagal pageidavimą) – …
• Naminė mišrainė, kg (be majonezo); Burokėlių, pupelių sal.su aliejumi, kg ;
• Salotos karamelizuotų burokėlių, špinatų lapų, kg;
• Salotos brokolių – džiov.spanguolių, kg;
• Duona kepta su česnaku, kg Duona kepta su česnaku, kg;
• Duonos-sūrio piršteliai, kg Duonos-sūrio piršteliai, kg.;
• Duonos-sūrio „Pirštelių” tortas su vyt.mėsytėmis ;
• „Napaleonas” su lašiša, ikrais, kg;
• Naminė duonos gira, l ;
• Kmynų gira su obuolių sultimis,l ;
KARŠTI PATIEKALAI (apkepti pusgaminiai, be garnyrų)
• Kepsnys „Cordon Bleu“ (vištienos gruzd. kepsnys įdarytas kumpiu ir sūriu) vnt;
• Kepsnys „Royal Kiev“ („Kijevo“ k. su Rokforo pelėsiniu mėl sūrio įdaru), vnt ;
• „Kijevai“ išvirti, vnt;
• Kalakutienos kepsniai-suktinukai su džiov. pomidorais, Ricotos sūrio įd. , vnt;
• Vištienos krūtinėlės kepsnys su jalapenais „Jalapeno Popper“;
• Vištienos krūtinėlė įdaryta voveraitėmis;
• Vištienos kepsnys-suktinukas su džiov. pomidorų-mocarela įdaru;
Užsakymams Tel.: 865940402; 8-673-27135
El. paštas: uzsakymai@ kavinekregzdute.lt
.
.
.
.
Informacija pildoma …….
Dėmesio! Užsakymų Velykoms jau nebepriimame!
..